Om Magokoro

Magokoro är ett japanskt ord som betyder ”ett ärligt och äkta hjärta”. Den värdegrunden genomsyrar allt vi gör. Vårt syfte är att hjälpa ledare och organisationer att skapa miljöer där människor växer genom ”det goda ledarskapet”. Vi är experter på coaching och hjälper organisationer att skapa en coachande kultur som driver resultat och får människor och företag att växa.

Vi erbjuder individer, ledare och organisationer enkla och beprövade verktyg för coaching som verkligen fungerar. Dessa program har utvecklats av det världsledande globala coaching-företaget InsideOut Development. I över 25 år har programmen hjälpt kunder att uppnå resultat genom coaching och företaget är idag en partner till många Fortune 500-bolag.

Bra ledare gör andra bättre

Många av oss minns säkert minst en ”coach” från vår barndom. En lärare, en idol, en vän eller en farmor som inspirerade oss att tro på att vi kunde hitta vår väg i livet. Bra ledare kan få oss att vilja, våga och prova saker som vi annars inte skulle göra. De ger oss insikter, inspiration och mod.

När du blir ledare så slutar det handla om dig själv i första hand. Nu handlar det om dem du leder. Utan det perspektivet blir du aldrig en riktigt bra ledare. Men för att skapa bästa möjliga resultat behöver du först maximera din egna potential för att kunna frigöra andras.

Mikael Svärd

Mikael Svärd
Nationell försäljningschef
Spendrups Bryggeri AB

Micael bidrar med sin breda kompetens inom både sälj och ledarskap, alltid förmedlat med inspiration och kraft. Han har ett fantastiskt resultatfokus, ett engagemang och intresse att sätta sig in i och förstå sin kunds utmaningar och en vilja att hjälpa oss att utvecklas. Med sin härliga energi och glimten i ögat kombinerat med ett strukturerat arbetssätt har han gett oss ett lyft i affärsutvecklingen.

Läs mer om vad kunderna tycker här!